Casestudy’s
Casestudy’s

Automobielindustrie

Wij voorzien de autosector en toeleveringsbedrijven (in onder andere garage- en werkplaatsapparatuur, testapparatuur, enz.) al jarenlang van technisch nauwkeurige vertalingen in meer dan 80 taalcombinaties, opgesteld door professionele vertalers.

Casestudy’s

TEXA Autodiagnostische Apparaten Genieten Globaal Succes Dankzij GEL

“GEL biedt TEXA S.p.A. de oplossing voor het produceren van gepersonaliseerde handleidingen en softwareproducten voor autodiagnostische apparatuur – op verzoek en in lokale talen.”

BlitzRotary – Kostenbesparing voor Toelevering van Meertalige Informatie

“GEL helpt BlitzRotary bij het produceren van technische, meertalige documentatie voor apparatuur in autogarages en reparatiewerkplaatsen aan een internationaal publiek, waarbij de kosten drastisch worden bespaard.”

Elektronica en Elektra

Onze cliënten zijn wereldleiders op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en andere hightech-apparaten waarvan multiculturele en marktgeschikte vertalingen van handleidingen, marketingmaterialen en websites snel op de markt gebracht moeten worden.

Casestudy’s

ELTA GmbH, sneller op de markt dankzij GEL’s vertalingen en DTP-services

“Dankzij ons partnerschap met GEL hebben wij onze vertaalkosten meer dan 20% kunnen verlagen en brengen wij nu ons meertalig productmarketingmateriaal sneller op de markt. Voorheen duurde het enkele weken voordat nieuwe productinformatie kon worden gepubliceerd, nu slechts enkele dagen.”

ROOS ELECTRONICS B.V. – Terminologiebeheer zorgt voor samenhang tussen 30 talen

“We waarderen het enorm dat GEL onze producten benadert vanuit het perspectief van de gebruiker en innovatieve oplossingen biedt. Hierdoor kunnen wij ons richten op de kern van onze business, omdat we een betrouwbare vertaalpartner hebben i.p.v. slechts een vertaalleverancier.”

Software en Informatie- & Communicatietechnologie (ICT)

Wij bieden ICT-bedrijven al jarenlang oplossingen en diensten, waaronder lokalisatie, testen en bouwkundige oplossingen voor IT-hardware, software, communicatieapparatuur, enz.

Casestudy’s

TOPCOM is zeer onder de indruk van GEL’s kostenbesparingen en snelle afhandeling

“Met behulp van vertaaltools vertaalt GEL onze producten in 20 talen, direct in het Adobe FrameMaker-formaat, waardoor grote voordelen worden verkregen wat betreft grafische verwerkingstijd, arbeid en kosten. Wij zijn zeer onder de indruk van GEL’s efficiënte projectmanagement .”

Verbeterde Klantervaring: GEL helpt TECNOMOTOR’s visie over te bengen

“GEL bespaart kosten, zorgt ervoor dat producten sneller op de markt kunnen worden gebracht,  verbetert de klantervaring voor TECNOMOTOR en helpt dus de inhoud van onze softwareproducten met een enkele, consistente boodschap op de wereldmarkten te brengen.”

Gezondheidszorg, Verlichting, Cosmetica, Farmaceutische Producten, Juridisch Werk, Financiën en meer…

Wij hebben ook met nog vele andere industrieën gewerkt op het gebied van, onder andere, de gezondheidszorg, verlichting, cosmetica, reclame, farmacie, wetgeving, financiën en meer. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Casestudy

GLOBAL PREFER AG zeer tevreden met de IT-oplossingen en capaciteiten van GEL

“GEL bespaart GLOBAL PREFER kosten, arbeid en tijd door de omslachtige knip-en-plaktaken weg te laten en de nauwkeurigheid te vergroten. GEL helpt ons de informatie van onze website aan een internationaal publiek voor te leggen dankzij efficiënt gebruik van snelle online webvertalingen .”